ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming | Olympiacos - Apollon Smyrnis

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming:

Διαφορετικούς στόχους έχουν Ολυμπιακός και Απόλλων Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα και το μεταξύ τους ματς για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (22/9, 18:15) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το μεγάλο φαβορί και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Απόλλωνας ψάχνει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στον φετινό… μαραθώνιο.

Olympiacos – Apollon Smyrnis Live Streaming

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή άνοιξε λογαριασμό στις νίκες. Με σκόρερ τους Σισέ και Μπουχαλάκη επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Λαμίας. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του στο φινάλε της αναμέτρησης να δυσκολεύεται για να κρατήσει τη νίκη και γι’ αυτό το λόγο μίλησε για βελτίωση. «Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% έτοιμη και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Τα αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις θα έρθουν σύντομα. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και δεν είναι εύκολο. Δεν βλέπω κανέναν αντίπαλο με μεγαλύτερη συνέπεια ή καλύτερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής.

Οι Πειραιώτες, με δεδομένο ότι έχουν αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα προχωρήσουν σε αλλαγές. Ο Τικίνιο διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα καθώς ο Ελ Αραμπί είναι αμφίβολος, ο Μασούρας ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Λαλά.super league Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming

Στον Απόλλωνα η σεζόν έχει ξεκινήσει με μεγάλο προβληματισμό. Τη βαριά ήττα της πρεμιέρας από τον Παναθηναϊκό διαδέχτηκε η εντός έδρας αποτυχία (1-3) με τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία σε δύο ματς έχει δεχτεί 7 γκολ και ο προπονητής, Γιάννης Πετράκης, υποστήριξε: «Χρειάζεται δουλειά και προσπάθεια για να διορθωθούμε και να βρούμε ισορροπία ως ομάδα. Κάτι δεν κάνουμε καλά και θα πρέπει να το φτιάξουμε. Δεν γίνεται να τρώμε τόσο εύκολα γκολ στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων». 

Σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όταν φιλοξενεί τον Απόλλωνα. Από τη σεζόν 2013/14 οι δύο ομάδες έχουν κονταροχτυπηθεί 4 φορές στο Καραϊσκάκη και οι Πειραιώτες μετράνε ισάριθμες νίκες (2-0, 1-0, 3-1, 1-0). Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/vxc5BE8X

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News