ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ Live Streaming | Olympiacos - Alba Berlin

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου την Τρίτη (21.00) στo ΣΕΦ στην 6η αγωνιστική της Euroleague και στην έναρξη της νέας «διαβολοβδομάδας».

Olympiacos – Alba Berlin Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν, μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, να επιστρέψουν στις νίκες και παράλληλα να διατηρήσουν το αήττητο σερί των τριών παιχνιδιών που έχουν δημιουργήσει μέσα στον Πειραιά.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα την περασμένη Παρασκευή κοίταξαν για μεγάλο διάστημα την ΤΣΣΚΑ στα μάτια, αλλά λύγισαν στην ανωτερότητα των Ρώσων. Κορυφαίος μέσα στη Μόσχα ήταν ο Ντόρσει με 32 πόντους και καταπληκτικά ποσοστά ευστοχίας.

Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» για την 4η αγωνιστική της Basket League νίκησαν την κούραση και τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο. Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση (90-96) με κορυφαίο τον Βεζένκοφ που σημείωσε 24 πόντους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Αλμπα αναμένεται να προστατέψει τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή τραυματίστηκε. Επίσης, το μεγάλο «αγκάθι» για τον Μπαρτζώκα είναι η κούραση από τα διαδοχικά ματς.

«Δεν θέλω να παραπονεθώ για τους παίκτες μου. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση με τον Ηρακλή, αλλά ήρθαν στην Θεσσαλονίκη στις 6 το πρωί, χωρίς να έχουν κοιμηθεί. Υπάρχει και η κούραση την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια», είπε ο Έλληνας Coach του Ολυμπιακού.euroleague Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming

Η Άλμπα στη φετινή Euroleague βρίσκεται στο 2-3 και την περασμένη αγωνιστική πέρασε αλώβητη από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα αφού επικράτησε 63-78. Οι Γερμανοί στηρίζονται επιθετικά στους Λο, Σίκμα, ενώ το τελευταίο διάστημα έχουν βελτιώσει αισθητά την αμυντική τους λειτουργία.

Πάντως, την Κυριακή στην BBL της Γερμανίας εμφάνισε το κακό της πρόσωπο και ηττήθηκε στο Βερολίνο από την Γκότινγκεν 59-65. 

Η Αλμπα φέτος βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Ίσραελ Γκονθάλεθ και σε περίπτωση που βρει ρυθμό έξω από την περιφέρεια είναι ικανή να κάνει ζημιές σε οποιαδήποτε έδρα. 

Την τελευταία 2ετία ο Ολυμπιακός μετράει μια νίκη (75-71) και μια ήττα (86-93) με αντίπαλο την Αλμπα μέσα στο ΣΕΦ. Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming | Links:

Δείτε ζωντανά τον αγώνα εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News