ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ Live Streaming | Olympiacos - Eintracht

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Καραϊσκάκη (4/11, 19:45). Ματς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League. Σίγουρα, ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι.

Olympiacos – Eintracht Live Streaming

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν, μετά την ήττα (3-1) στη Γερμανία, να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς. Παράλληλα, έτσι, να επιστρέψουν στην κορυφή του 4ου ομίλου της διοργάνωσης. Σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση στον όμιλο θα μπλεχτεί, αφού και η Φενέρμπαχτσέ θέλει να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.   

Ο Ολυμπιακός με 2-0-1 έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς. Σκοπέυει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας του για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης με προορισμό την επόμενη φάση του Europa League.

Οι Πειραιώτες το Σάββατο επικράτησαν με 2-1 επί του Παναιτωλικού. Με το αποτέλεσμα αυτό, όχι μόνο διατήρησαν το αήττητο (6-2-0) στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά παρέμειναν και στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα γκολ σημείωσαν οι Τικίνιο και Ελ Αραμπί (πέναλτι). Το τεχνικό επιτελείο κατάφερε να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.  

«Οι παίκτες μας είναι έμπειροι, έχουμε πλούσιο ρόστερ και είμαστε πλήρεις, όποιος και αν περνούσε αλλαγή στο ματς θα μπορούσε να τα καταφέρει. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους. Ο Παναιτωλικός μας δυσκόλεψε, όμως η προσπάθειά μας απέδωσε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.europa league Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ Live Streaming

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μέσα στην Φρανκφούρτη εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες και ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του «απαντήσεις» κόντρα σ’ ένα αντίπαλο που είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο.

Η Αϊντραχτ στην Bundesliga βρίσκεται στη 15η θέση με 1 νίκη, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ στον όμιλο του Europa League είναι αήττητη με 2 νίκες και μια ισοπαλία. Το περασμένο Σάββατο οι «Αετοί» φιλοξένησαν τη Λειψία και κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα στις καθυστερήσεις με το γκολ του Τούτα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ φέτος σε συνολικά 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις 3 νίκες (7 ισοπαλίες, 4 ήττες) απέναντι σε Ολυμπιακό, Αντβέρπ στο Γιουρόπα Λιγκ και Μπάγερν στην Bundesliga! Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/4_11_2021_19_45_olympiacos_eintracht_frankfurt/47-1-0-23990

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News