Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming 5/1/2020 | Σούπερ Λιγκ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 04/03/2018 – 19:30
  • Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης
  • Novasports 1 HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον αιώνιο αντίπαλό του στο Φάληρο με στόχο τη νίκη στο ντέρμπι και τη συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα…

Πιο καλά από ποτέ από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι ο Παναθηναϊκός. Μετά το πρώτο διπλό της αγωνιστικής περιόδου, κόντρα στη Λάρισα, ήρθε και δεύτερη διαδοχική νίκη. Οι «πράσινοι» έκαμψαν την αντίσταση της Λαμίας και με τα γκολ των Μουνιέ και Ινσούα βλέπουν και πάλι 5άδα.

Έχουν βέβαια δύσκολο πρόγραμμα, αφού πέρα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έρχονται κι αυτά με ΑΕΚ (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός). Αυτό, όμως, που διακρίνει το «πράσινο» ρόστερ είναι η μαχητικότητα, παρά τα πολλά προβλήματα. Σε αυτήν ελπίζει και ενόψει του ντέρμπι του Φαλήρου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, που αναγνωρίζει ότι το ρόστερ του υστερεί σε ποιότητα.

Το καλό για τον Έλληνα προπονητή είναι ότι οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί με συγκέντρωση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι τηρήθηκε η υπόσχεση της διοίκησης και εισέπραξαν μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται από τον Οκτώβριο.

Απίστευτα προκλητική η απόδοση στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Δηλώσεις Ουζουνίδη για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός:

«Και όταν έπαιζα εγώ ήταν σε κακή κατάσταση ο Ολυμπιακός και έπαιρνε αποτελέσματα. Είναι δύο φανέλες που έχουν βάρος. Αν το δούμε και αλλιώς εμείς σε είμαστε σε καλύτερη περίοδο από τον Ολυμπιακό. Δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε αλλά ανεβαίνουμε, ο Ολυμπιακός έχει όμως ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θα παίξουν ρόλο οι άδειες εξέδρες. Στον πρώτο γύρο ήταν εντελώς διαφορετική η ομάδα, στο δικό μας γήπεδο. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες για τις δύο ομάδες. Τελειώνει το πρωτάθλημα και εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει και αυτό που έγινε στην Τούμπα.

Τα πλεονεκτήματα αυτή την στιγμή είναι δεδομένα. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Σαν ομάδα εμείς είμαστε καλύτερα μέσα στο γήπεδο, ο αντίπαλος έχει κάποιες πολύ καλές μονάδες. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα γκρουπ που θα αντιμετωπίσει τις ατομικές ικανότητες των αντιπάλων και θα εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των αντιπάλων. Σαν σύνολο είμαστε καλά εμείς. Παρουσιάζουμε μία καλή εικόνα και πρέπει να το κρατήσουμε», δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της NOVA.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής!

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 HD

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.youtube.com/watch?v=IxX0Ph2BvVM

http://firstrowgr.eu/watch/631228/1/watch-olympiacos-vs-panathinaikos.html

http://vipboxing.eu/soccer/iws-2ca4e7-olympiakos-piraeus-panathinaikos?l=2994767818

http://vipboxing.eu/soccer/iws-2ca4d6-olympiakos-piraeus-vs-panathinaikos?l=2994767818

http://vipboxing.eu/soccer/iws-2ca4b8-olympiakos-piraeus-panathinaikos?l=2994767818

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News