Ολυμπιακός, μετά την ήττα σοκ!

Ολυμπιακός, μετά την ήττα σοκ!

Μετά ήττα σοκ και τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Καθαρά Δευτέρα τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα της Volley League.

Οι πράσινοι καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα από την Κηφισιά και να ανατρέψουν άμεσα το κλίμα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του τριφυλλιού έχουν πεισμώσει μετά την ήττα στα προημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον θα κυνηγήσουν την επικράτηση επί του οσφπ ώστε να φτάσουν πιο κοντά στην κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και ευελπιστεί σε μεγάλη προσέλευση του κόσμου ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη επί του «αιωνίου αντιπάλου»

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ⇒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News