Ολοταχώς για ανανέωση Πούγγουρας - Σένκεφελντ - Σύμφωνος ο Δώνης

Η κίνηση του Δώνη και η αντίδραση του κόσμου μετά τη λήξη!

Σε μία προσπάθεια εκτόνωσης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Τσάβι Ρόκα -έχοντας την έγκριση της διοίκησης- ετοιμάζεται να καταθέσει βετλιωμένες προτάσεις για ανανέωση των συμβολαίων των Μπαρτ Σένκεφελντ και Αχιλλέα Πούγγουρα.

Όπως σας είχαμε γράψει τις προηγούμενες ημέρες οι “πράσινοι” θέλουν να δέσουν τον Αχιλλέα Πούγγουρα, ενώ δεδομένη είναι και η ικανοποίηση για τον Ολλανδό αμυντικό.

Η ανανέωση των συμβολαίων των δύο παικτών είναι κάτι που βρίσκει σύμφωνο τον Γιώργο Δώνη και δεν αποκλείεται να επισπευσθεί για να εκτονωθεί η κατάσταση στο “τριφύλλι”, μετά τα όσα έχουν γίνει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας για την επόμενη σεζόν θα λάβει 115.000 €, ενώ 180.000 € θα είναι η αμοιβή του Σένκεφελντ. Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει με τους δύο παίκτες και οι επικείμενες προτάσεις θα έχουν αυξημένες απολαβές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News