Όλοι ενωμένοι - Σούπερ Παπαγιάννης και «κάτω» η Βρετανία από την Ελλάδα!

Όλοι ενωμένοι - Σούπερ Παπαγιάννης και «κάτω» η Βρετανία από την Ελλάδα!

Με σούπερ εμφάνιση στο β’ ημίχρονο και κορυφαίο τον Γιώργο Παπαγιάννη ο Δημήτρη Ιτούδης ξεκίνησε με το… δεξί στην Εθνική Ελλάδος (93-71) που εν τέλει δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μεγάλης Βρετανίας στο κλειστό της Λάρισας.

Ο Μεγαρίτης σέντερ του Παναθηναϊκού έκανε εύκολο, συνηθισμένο για εκείνον, double double με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 τάπες. Ο Παπαπέτρου ήταν κομβικός, «ξεκόλλησε» στις αρχές τη γαλανόλευκη, όταν έμεινε πίσω στο σκορ με 1-10 και ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Ο Μποχωρίδης σημείωσε 11 πόντους, ο νεοαποκτηθέντας Παναγιώτης Καλαϊτζάκης 2 πόντους και 1 κλέψιμο, ο πρώην «πράσινος» Λεωνίδας Κασελάκης 7 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο – που παρακολουθείται από το Τριφύλλι – 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News