Όλο το παρασκήνιο των συζητήσεων μεταξύ Πιτίνο και Παναθηναϊκού

Ραντεβού Γιαννακόπουλου - Πιτίνο, διάθεση για ανανέωση

Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, προτιμώντας να αναζητήσει εργασία στις ΗΠΑ. Ωστόσο, τι συνέβη στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων;

Η ιστοσελίδα sdna.gr, αποκάλυψε μια σειρά από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στην Αθήνα.

Πρώτα απ’ όλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα «οι δύο πλευρές δεν είχαν δώσει τα χέρια, αλλά όλα τα δεδομένα έδειχναν προς αυτή την κατεύθυνση».

Στο πρώτο ραντεβού του Πιτίνο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Αμερικανός προπονητής «πήρε αρκετά από όσα ήθελε και ζήτησε και το κυριότερο είναι πως εκείνο το βράδυ συμφωνήθηκε η αμοιβή του. Δεν ζήτησε 2 ή 3 εκατομμύρια δολάρια, όπως θα μπορούσε να κάνει με βάση την αξία του στο παγκόσμιο χρηματιστήριο του μπάσκετ. Αντιθέτως, συμφώνησε για ένα μεγάλο ποσό, το οποίο όμως θα επέτρεπε στο «τριφύλλι» να κάνει τις κινήσεις που πρέπει στο μεταγραφικό παζάρι και να πάρει παίκτες αξίας, όχι λαχεία».

Ο Πιτίνο, ύστερα από το ραντεβού «έδωσε λίστα με τους παίκτες, με τους οποίους ο Παναθηναϊκός έπρεπε να τρέξει να μιλήσει. Ένας από αυτούς ήταν ο Τζέικομπ Ουάιλι».

Ο πρώην προπονητής του τριφυλλιού άκουσε, επίσης, όσα ήθελε:

  • σχετικά με το μπάτζετ
  • με τη ζέστη στο κλειστό και για τα τσάρτερ

Τέλος, ο Πιτίνο όντως έψαχνε για σπίτι στην Αθήνα, όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Καρύδας, ενώ ο τρόπος που αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του ήταν περισσότερο της λογικής του «εις το σύντομο επανιδείν», παρά του την κατεύθυνση του «οριστικού αντίο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News