Όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής Κουλιμπαλί!

Το πήρε πάνω του ο Αλαφούζος και έδωσε μετρητά 200 χιλ. ευρώ στον Πλατανιά για να “κλειδώσει” το “deal” της απόκτησης του Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ξαναμπήκε στο πράσινο “κάδρο” το Σάββατο λόγω Χουχούμη!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ήταν αυτός που έδωσε τη λύση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Πλατανιά και να προχωρήσει το Τριφύλλι στην απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί.
Οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων είναι αλήθεια ότι είχαν φτάσει σε οριακό σημείο στη διάρκεια της σημερινής ημέρας παρότι το πρόβλημα φάνταζε με βάση τη λογική ασήμαντο.

[ads2]

Ο λόγος ήταν ότι δεν μπορούσε να βρεθεί φόρμουλα που να ικανοποιούσε αμφότερες τις πλευρές αναφορικά με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων (περί τις 250 χιλ. ευρώ) και δη τη χρονική διάρκεια και το ύψος των δόσεων.

Μία δεύτερη σημαντική παράμετρος που αφορά στον 27χρονο διεθνή από το Μάλι σχετίζεται με τον… Διαμαντή Χουχούμη!

Κι αυτό διότι η απόκτηση πλάγιου αμυντικού στον Παναθηναϊκό ήταν εκτός «κάδρου» μέχρι το περασμένο Σάββατο.

Τότε ο Διαμαντής Χουχούμης ενημέρωσε τον Αντρέα Στραματσόνι ότι επιθυμεί να αναζητήσει ομάδα στο εξωτερικό και να αποχωρήσει άμεσα από τον Παναθηναϊκό διότι δεν είναι ικανοποιημένος από το ρόλο του στην ομάδα, λίγες ημέρες ουσιαστικά μετά τη μεταγραφή του Νάνο στην Αλμερία…

Ο Ιταλός τεχνικός με τη σειρά του γνωστοποίησε τα νέα δεδομένα στη διοίκηση και ζήτησε να αποκτηθεί ένας ακραίος μπακ, ο οποίος να μπορεί να αγωνίζεται τόσο δεξιά όσο και αριστερά στην άμυνα (δείχνοντας σαφή προτίμηση στον Κουλιμπαλί), προκειμένου να είναι «καλυμμένος».

Ετσι έγιναν άμεσα οι επαφές με τον Πλατανιά και φτάσαμε στο κλείσιμο της μεταγραφής του Κουλιμπαλί που προορίζεται για το ροτέισον και στα δύο άκρα της άμυνας του Παναθηναϊκού.

πηγή: sdna.gr

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News