«Όλο λέμε ίσως το τελευταίο ματς του Ράντονιτς, αλλά…»

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες γουστάρουν Ράντονιτς!

Στο δύσκολο έργο που έχει ο Παναθηναϊκός απόψε απέναντι στην Μπασκόνια (21:30), αλλά και την πολυπλοκότητα της κατάστασης με τον Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι αυτή που πρέπει, ειδικά μακριά από το ΟΑΚΑ. Έχει 9 ήττες σε 11 ματς εκτός έδρας. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα καλοδουλεμένη, που αν σε βρει στο… ξέφωτο, μπορείς να σου κάνει μεγάλη ζημιά», τόνισε και πρόσθεσε:




«Όλο λέμε πως ίσως είναι το τελευταίο ματς του Ράντονιτς και όλο τη γλιτώνει. Δεν φαίνεται να έχει βρεθεί λύση στο θέμα της αποζημίωσής του για να αποχωρήσει, οπότε θα πρέπει να γίνει από πλευράς Παναθηναϊκού κάτι πιο δραστικό. Ο προπονητής έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό που… δεν παρουσιάζει η ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στις πιθανότητες του Πονίτκα να προλάβει το Final 8 του Κυπέλλου και στο ενδιαφέρον της Βενέτσια για τον Άντριους.

Ακούστε παρακάτω:

Παπαγιάννης: «Οικογένειά μου ο Παναθηναϊκός – Ήταν όνειρο να γίνω αρχηγός»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την θέση του αρχηγού στον Παναθηναϊκό και στάθηκε σε αυτά που πρέπει να αλλάξουν οι «πράσινοι».

«Ήταν ένα όνειρο να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού και έγινε πραγματικότητα. Παίρνω παράδειγμα απ΄όσους είχα στην θέση του αρχηγού και ξέρω πως πρέπει να είσαι εκεί για τους συμπαίκτες σου, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ.

Ο αρχηγός πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στους προπονητές και τους παίκτες, ώστε να είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Μεγάλωσα εδώ, είναι η οικογένειά μου», ανέφερε αρχικά ο Παπαγιάννης στην κάμερα της Euroleague, προτού προσθέσει:

«Δεν είναι σωστό ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Το λέω σαν αρχηγός και σαν ένας παίκτης που βρίσκεται τόσα χρόνια εδώ. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News