Όλο και πιο κοντά με Ζιλμπέρτο!

Όλο και πιο κοντά με Ζιλμπέρτο!

Ο εκπρόσωπος του Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πάουλο Βιλιένα, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», τόνισε πως ο πελάτης του είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. 

Αναλυτικά:-Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε στην Ελλάδα είναι πως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι κάτι τέτοιο;

[ads2]

«Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα, είναι πως ο Ζιλμπέρτο έχει συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για να συμβεί ακριβώς αυτό. Υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν ρυθμιστεί, αλλά είναι δεδομένο πως πλέον εξαρτάται από το «τριφύλλι» και οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά στη συμφωνία. Είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού πλέον».

-Υπήρξε πράγματι ένα ραντεβού του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο;

«Ναι, ισχύει πως συναντήθηκε ο Ζιλμπέρτο με τον κ. Αλαφούζο. Η συνάντησή τους έγινε στην Ευρώπη, δεν γνωρίζω ακριβώς σε ποια χώρα. Ξέρω όμως πως οι δυο τους είχαν δια ζώσης συνομιλία σε ευρωπαϊκό έδαφος πριν από λίγο καιρό».

-Γνωρίζετε ποια είναι η διάρκεια του συμβολαίου που έχει προταθεί στον Ζιλμπέρτο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή;

«Δεν γνωρίζω τόσες λεπτομέρειες. Ο Ζιλμπέρτο δεν θέλει να μιλάει για τόσο εξειδικευμένα πράγματα πριν τελειώσει το θέμα. Όπως είπα και πριν, υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν έχουν ρυθμιστεί ακόμα και δεν έχω συζητήσει μαζί του για αυτές».

-Έχετε συζητήσει καθόλου για το πώς του φαίνεται η πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα;

«Διαρκώς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα σας. Το να έρθει ξανά στην Ελλάδα ο Ζιλμπέρτο, είναι κάτι που τον ενθουσιάζει και το έχει αναφέρει αρκετές φορές».

-Ήταν στις προτεραιότητές του να ακολουθήσει καριέρα τεχνικού διευθυντή μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας;

«Μετά το τέλος της καριέρας του ας ποδοσφαιριστής, ο Ζιλμπέρτο «έτρεξε» ένα πρότζεκτ εδώ στη Βραζιλία με θέμα τις αθλητικές συμβουλές. Διαρκώς μελετούσε και έκανε μαθήματα για να προετοιμάσει τον εαυτό του για μια τέτοια κατάσταση και για τις ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στην πορεία. Διαρκώς προετοίμαζε τον εαυτό του για να δουλέψει σε ένα τέτοιο πόστο».

-Πιστεύετε πως είναι έτοιμος να αναλάβει αυτή τη θέση σε ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός;

«Σε περίπτωση που συμφωνήσει και υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, να είστε σίγουροι πως θα είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει τεράστιο κίνητρο για μια τέτοια πρόκληση. Θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός και ποιοτικός στη δουλειά του, όπως ήταν την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο».

-Πότε υπολογίζετε να έχει τελειώσει το θέμα και να υπάρξει οριστική εξέλιξη;

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Ο Ζιλμπέρτο δεν συζητάει για τέτοιες λεπτομέρειες. Το μόνο που ξέρω δεδομένα αυτή τη στιγμή, είναι πως υπάρχουν μερικές μικρές λεπτομέρειες που εκκρεμούν για να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News