Ολική ανατροπή: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ - Η ενημέρωση στον ατζέντη του

Ολική ανατροπή: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ - Η ενημέρωση στον ατζέντη του

Από κει που τον θεωρούσαν… φευγάτο από το καλοκαίρι, ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, όχι μόνο εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά υπολογίζεται ως βασικό μέλος από τους πράσινους για την πορεία της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ισπανός ακραίος επιθετικός ενημέρωσε τον ατζέντη του να μη συνεχίσει να ψάχνει αλλού για ομάδας, καθώς νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό.

Γενικότερα, ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται ευδιάθετος στις προπονήσεις, σκορπά χαμόγελα τόσο στους αγώνες, όσο και στο Κορωπί και έχει προσαρμοστεί πλήρως στα πράσινα δεδομένα.

Δεν σκέφτεται, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι να αποχωρήσει και μαζί με το «δέλεαρ» της Ευρώπης και των τίτλων, μπορεί και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό, αν συνεχίσει να παίζει σε υψηλή απόδοση!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News