ΟΛΗ η αλήθεια για Παππά!

ΟΛΗ η αλήθεια για Παππά!

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με την απόφαση του Σάσα Τζόρτζεβιτς να μην υπολογίζει –τουλάχιστον αυτή την στιγμή- τον Νίκο Παππά. Ποια είναι η αλήθεια…

Θέμα από το πουθενά ανακάλυψαν κάποιοι, με σκοπό να δημιουργήσουν γκρίνια τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στον Νίκο Παππά.

[ads2]

Σήμερα έγινε γνωστό πως ο Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να συνεχίσει γυμνάζεται μόνος του και να είναι έτοιμος ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο κάποιοι μας… ενημέρωσαν πως τον ΕΔΙΩΞΕ, με την ΚΑΕ να απαντάει και να διαψεύδει ΑΜΕΣΑ: «Κανείς δεν βρίσκεται εκτός ομάδας και κανείς δεν έδιωξε κανέναν. Ο Παππάς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μέχρι να κριθεί ότι βρίσκεται σε κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό έγινε για δική του προστασία όπως και για της ομάδας», ανέφεραν οι «πράσινοι» στην ενημέρωσή τους.

Ο Παππάς πέρασε δύο τραυματισμούς έχει χάσει προπονήσεις και είναι λογικό να μη βρίσκεται στο 100%, ενώ κατηγορείται μεταξύ άλλων και για παραπανίσια κιλά.

Τέλος αξίζει να τονίσουμε κάτι πολύ σημαντικό! Πως η απόφαση για ατομικές προπονήσεις ήταν κοινή. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σπανός, εκπρόσωπος του διεθνούς γκαρντ, δήλωσε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr πως «δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Αποφασίστηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων να κάνει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου ο Νίκος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και να προετοιμαστεί καλύτερα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News