Όλη η αλήθεια για Κουρμπέλη – Κανένα ενδιαφέρον από Ιταλία και Τουρκία

"Καρφί" από Κουρμπέλη για τα εκτός έδρας!

Μόνο μία πρόταση έχει φτάσει στον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και αυτή ήταν από την Σπάρτα Πράγας, η οποία και απορρίφθηκε ως χαμηλή.

Δεν υπήρξε -ως τώρα- κανένα πραγματικό ενδιαφέρον ούτε από ιταλικές ομάδες, στις οποίες είναι η αλήθεια πως έχει προταθεί, αλλά ούτε -ειδικά- από την Φενέρ, από την οποία επίσης απορρίφθηκε όταν προτάθηκε (όπως και από την Γαλατά, την Μπεσίκτας και την Μπασακσεχίρ).

Σε αυτό το διάστημα 1,5 χρόνου που βρίσκεται στο “τριφύλλι” ο Έλληνας χαφ οι μόνες προτάσεις που έχουν έρθει ήταν από Σπάρτα και από ΠΑΟΚ, καμία άλλη. Όλα τα άλλα είναι λανθασμένες διαρροές από μάνατζερς και εφημερίδες, όπως επίσης και το συμβόλαιο του 24χρονου, το οποίο ανέρχεται στις 180.000 ευρώ και όχι στις 300.000 που έχει γραφτεί.

Eλέγξτε επίσης

ΕΛ.ΑΣ: "Στημένα τα επεισόδια - Παλιός αθλητής του συλλόγου και υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αυτός που ηγήθηκε των επεισοδίων!"

ΕΛ.ΑΣ: “Στημένα τα επεισόδια – Παλιός αθλητής του συλλόγου και υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν αυτός που ηγήθηκε των επεισοδίων!”

Η ΕΛ.ΑΣ βγάζει στη σέντρα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού την κατηγορεί ευθέως για τα επεισόδια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.