Όλη η αλήθεια για τον Λέτο!

"Όχι" Παναθηναϊκού σε Σεβίλλη για Λέτο!

Στόχος του Αντρέα Στραματσόνι και του Αργεντινού, να είναι πανέτοιμος στα προκριματικά του Europa League.

Το δικό του ειδικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει ο Σεμπάστιαν Λέτο για τουλάχιστον 10 μέρες ακόμα. Ο Αργεντινός δεν έχει κάτι. Δεν νιώθει ενοχλήσεις. Αλλά, επειδή πρόκειται για μια διαφορετική περίπτωση από τους άλλους ποδοσφαιριστές, πρέπει να αποφορτιστεί και να μη συμμετέχει για ένα διάστημα σε φουλ προπονήσεις.

[ads2]

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Σέμπα» θα ακολουθεί τις επόμενες μέρες ειδικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος στο πρώτο ματς των προκριματικών του Europa League, με τον Αντρέα Στραματσόνι να πιστεύει ότι ο παίκτης θα είναι απολύτως έτοιμος στις 28 Ιουλίου. Με το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί τώρα ο Αργεντινός, θα διασφαλιστούν οι περισσότερες συμμετοχές του μέσα στη διάρκεια της σεζόν. Ούτως ή άλλως, ο παίκτης θα συνεχίσει να παίζει μέχρι το τέλος της καριέρας με το πρόβλημα στο γόνατό του. Γι αυτό και είναι εξαιρετικά κρίσιμο να ακολουθήσει τώρα κατά γράμμα τις εντολές του τεχνικού τιμ και με… θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμά του. Οι “πράσινοι” και ο ποδοσφαιριστής προσέχουν για να έχουν…

*Για τον Μίκαελ Ισάκ της Ράντερς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε γίνει διερευνητική επαφή για τον 23χρονο επιθετικό και όχι πρόταση. Όλα αυτά πριν από ένα μήνα. Η ομάδα ζήτησε πάνω από 1 εκατ. ευρώ και οι «πράσινοι» δεν ασχολήθηκαν καν.

πηγή: sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News