Όλη η αλήθεια για Κουρμπέλη: Πόσο κόστισε η μεταγραφή

Όλη η αλήθεια για Κουρμπέλη: Πόσο κόστισε η μεταγραφή

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς οι διαπραγματεύσεις της Πράσινης ΠΑΕ με τον Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Η μετακίνηση του 23χρονου κόφτη δεν ήρθε ωστόσο με μεγάλη ευκολία.

[ads2]

Αρχικά ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 500.000 ευρώ, με ένα μέρος των χρημάτων να  ξεπληρώνεται με δόσεις σε βάθος 3 ετών. Ωστόσο οι Αρκάδες διατηρούν ένα ποσοστό ενδεχόμενης μεταπώλησης του παίκτη(40%), παράγοντας που δυσκόλεψε τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Η μεταγραφή διαθέτει ακόμα ένα έξτρα ποσό 200 χιλιάδων ευρώ,το οποίο μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά από συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών  του παίκτη και επιτεύξεις στόχων της ομάδας.

Υπήρξε βέβαια, μία εναλλακτική πρόταση από πλευράς Παναθηναϊκού που αφορούσε στάνταρ ποσό ύψους 700 χιλιάδων ευρώ με τα περισσότερα να κατατίθενται σε δόσεις μέσα σε τρία χρόνια. Το ποσοστό μεταπώλησης θα έπεφτε από το 40% στο 25% με τους Αρκάδες να την βλέπουν αυτή ως περισσότερο συμφέρουσα και να την αποδέχονται πιο εύκολα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News