ΟΛΕΣ οι μεταγραφικές εξελίξεις

ΟΛΕΣ οι μεταγραφικές εξελίξεις

Με την επιστροφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τη Βραζιλία αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα θέμα των αποδεσμεύσεων στον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπικές του υποθέσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, μαζί με την οικογένειά του.

[ads2]

Τότε αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία και οι επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών, που δεν υπολογίζονται από τον Αντρέα Στραματιόνι, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στις τάξεις των “πράσινων” επικρατεί αισιοδοξία, πως θα βρεθεί σύντομα λύσει με τον Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος φέρεται να έχει προτάσεις από την Ισπανία και την Τουρκία, ενώ δυσκολότερη μοιάζει μέχρι στιγμής η περίπτωση του Μάικλ Εσιέν.

Στα μετεγγραφικά, ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις και έχει αναλάβει τις πρώτες επαφές, κυρίως με ποδοσφαιριστές από το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα μελετήσει τους συγκεκριμένους παίκτες και εφόσον δώσει την έγκρισή του, θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Ήδη, οι Ιμπάρμπο και Λάγο φέρονται να απασχολούν τους “πράσινους”, ενώ από την ελληνική αγορά, το όνομα του Κιβρακίδη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του “τριφυλλιού”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News