Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν - Αποκλείστηκε από την Πόρτο ο Παναθηναϊκός (vids)

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν - Αποκλείστηκε από την Πόρτο ο Παναθηναϊκός (vids)

Με ηχηρή παρουσία του κόσμου στη Λεωφόρο (πάνω από 2.500) και καλή εμφάνιση από τους Νέους, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτισε το όμορφο ταξίδι του Youth League με ήττα 1-0 από την Πόρτο. Τρία δοκάρια (ένα για το Τριφύλλι, δύο για τους Δράκους) στην αναμέτρηση, «χρυσός» σκόρερ ο Μεϊρέλες.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Σάμιου αγωνίστηκαν με πάθος στην αναμέτρηση με τους Νέους της Πόρτο και όχι μόνο αντιστάθηκαν, αλλά την κοίταξαν και στα μάτια.




Στο 8ο λεπτό ο Καλοσκάμης είχε μια καλή στιγμή για να σκοράρει σε μια φάση που δημιούργησε μόνος του, καθώς από δικό του κλέψιμο, βγήκε προς το πλάι και βρέθηκε σε θέση βολής με την μπάλα να περνάει οριακά άουτ.




Οι «Δράκοι» της Πόρτο απάντησαν με δύο καλές στιγμές στο 29′ και στο 36′. Στην πρώτη περίπτωση ο Λίλο εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Μοντέιρο, στη δεύτερη ο Μεϊρέλες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.




Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο β’ μέρος δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Από σουτ εντός της περιοχής του Πιτσώτη ο Ριμπέιρο κατέβασε ρολά, ενώ βολίδα του Παυλάκη σταμάτησε στο δοκάρι.




Η Πόρτο σημείωσε δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά του Βίνια, ευτύχησε να σκοράρει στο 71ο λεπτό με τον Μεϊρέλες.




Οι Νέοι του Παναθηναϊκού καταχειροκροτήθηκαν από όλο το γήπεδο για την προσπάθειά τους, στις εξέδρες βρέθηκαν οι Γιοβάνοβιτς, Βονόρτας, Νταμπίζας, αλλά και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Νίκος Παππάς.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News