Όλα τα δεδομένα της ανανέωσης Καλάθη

Αγωνία για Καλάθη που τραυματίστηκε

Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη με τον Παναθηναϊκό, με τα δεδομένα στο θέμα της ανανέωσής του να έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με το καλοκαίρι.

Στις πρώτες συζητήσεις είχε “πέσει” το ενδεχόμενο μακροχρόνιας ανανέωσης (3 ή 4 χρόνια) με μικρή μείωση των αποδοχών από τα 2,1 εκ. ευρώ στο 1,8 εκ. ευρώ.

Ωστόσο, μεσολάβησαν δύο πράγματα που άλλαξαν τα δεδομένα. Αρχικά, τα όσα έγιναν στην Μόσχα που “αφαίρεσαν” το περιβραχιόνιο από τον Έλληνα γκαρντ, καθώς επίσης και η εξαιρετική σεζόν που κάνει ως τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι δεδομένο πως αν η απόδοση του Νικ Καλάθη παραμείνει στο ίδιο επίπεδο όλη τη χρονιά πως το κασέ του θα ανέβει πιθανότατα τουλάχιστον στα 2,5 εκ. ευρώ. Ο 28χρονος guard γνωρίζει πως μπορεί να βρει αυτά (ή και περισσότερα) χρήματα σε Ισπανία, Ρωσία και Τουρκία και για την ώρα έχει παγώσει τις όποιες συζητήσεις με τους “πράσινους” για αυτό το θέμα.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα επαναπροσεγγίσουν τον διεθνή αθλητή τις επόμενες εβδομάδες (όπως και αρκετές φορές ακόμα κατά τη διάρκεια της σεζόν), ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως στις τελευταίες δύο επαφές τους δεν βρήκαν ανταπόκριση.


Eλέγξτε επίσης

Νέντοβιτς: «Ο Διαμαντίδης ήταν ευθύς απέναντί μου - Αυτό μου είπε»

Νέντοβιτς: «Αθήνα ερχόμαστε»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται στο δρόμο για Αθήνα. Δεν έρχεται μόνος… Διαβάζονται περισσότερο τώρα…   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.