Όλα τα δεδομένα για την παραμονή του Νιάς - Τι θέλει ο παίκτης

Ξεκίνησε συζητήσεις με την Λιλ για Νιάς ο Ντρεοσί!

Ο Πιέρ Ντρεοσί έπεσε…διάνα με την περίπτωση του Σεχ Νιάς και οι “πράσινοι” θέλουν να τον διατηρήσουν και του χρόνου στο ρόστερ τους.

Η Λιλ δεν συζητάει το ενδεχόμενο πώλησης του νεαρού χαφ, καθώς τον πιστευούν πάρα πολύ σαν πρότζεκτ, ωστόσο ίσως να μην ήταν το ίδιο αρνητικοί σε ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του στο “τριφύλλι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, επιθυμία του Νιάς είναι να επιστρέψει στη Γαλλία και τη Λιλ, προκειμένου να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ της ομάδας στην οποία ανήκει.

Σε περίπτωση που, ωστόσο, δε λάβει βεβαιώσεις για τον χρόνο συμμετοχής του, τότε είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει για άλλους 12 μήνες στην Αθήνα.

Συνεπώς, πρώτα Λιλ και μετά Παναθηναϊκός για τον ταλαντούχο χαφ, ο οποίος είναι χαρούμενος από τον χρόνο συμμετοχής του στο “τριφύλλι” και τη ζωή στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News