Όλα τα δεδομένα για την απόκτηση χαφ στον Παναθηναϊκό

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Οι πιθανότητες «γέρνουν» με το μέρος της απόκτησης ενός χαφ από τον Παναθηναϊκό με τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος να αφήνουν σκοπίμως τη συγκεκριμένη θέση για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Αν και υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους Αλεξανδρόπουλο και Σερπέζη, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται σοβαρά την απόκτηση ενός ξένου χαφ που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο κέντρο.

Ο Σερπέζης τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Αγιούμπ έχει περισσότερα να δώσει μεν σαν εξάρι, αλλά μπορεί να παίξει και πιο ψηλά σαν επιτελικός χαφ.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει «σαρώσει» την αγορά για την εύρεση ενός χαφ με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Πογιάτος. Με δημιουργικά χαρίσματα που θα υποστηρίζει το «4-3-3».

Η υπόθεση του μέσου έμεινε για το τέλος, ώστε ο Ρόκα να πετύχει «διάνα» στο οικονομικό ποσό και στην ποιότητα του παίκτη που θα αποκτήσει. Αν βρεθεί κάτι αξιόλογο, οι πράσινοι θα κινηθούν για να το αποκτήσουν.

Ο Ρόσι είναι στα υπόψιν, υπάρχουν, όμως, κι άλλοι υποψήφιοι και η τελική απόφαση θα παρθεί προς το τέλος του μήνα. Σίγουρα θα εξεταστούν κι άλλες περιπτώσεις, μένει ως δεδομένο η επιθυμία του 26χρονου Αργεντινού με θητεία στην Ρίβερ Πλέιτ πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα για το Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News