Όλα τα δεδομένα για Σάμπα και όχι μόνο...

Το νέο όνομα που γράφτηκε από το πρωί του Σαββάτου (13/08) στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού είναι αυτό του Κρίστοφερ Σάμπα.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μόσχας, ο Παναθηναϊκός πράγματι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του πλην όμως θα χρειαστεί να περιμένει αλλά και να κάνει οικονομική υπέρβαση.

[ads2]

Το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι τρομερά υψηλό για τα δεδομένα των «πράσινων» και σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση που μπορεί να κλείσει στο… άψε σβήσε.

AdTech AdΗ αργοπορία με «Σίφο»…

Ο Σάμπα είναι παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Στραματσόνι, τον θεωρεί τοπ κλας αμυντικό και ενδεικτικό για αυτό είναι πως για στόπερ έχει πραγματοποιήσει δυο μεταγραφές που κόστισαν πάνω από 10 εκατ. ευρώ πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά.

Ο Ιταλός στράφηκε σε αυτή τη λύση διότι το θέμα του Σίλντενφελντ παρουσιάζει καθυστερήσεις. Παρά την επαφή που είχε με τον μάνατζερ του «Σίφο» στην Αθήνα η πλευρά του Παναθηναϊκού, το θέμα δεν ξεκαθαρίζει και προφανώς οι «πράσινοι» άρχισαν να εξετάζουν εναλλακτικές για να μπορούν να φέρουν σε  πέρας τον προγραμματισμό τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News