Όλα όσα ισχύουν για την πιθανή απαγόρευση μεταγραφών

Συνάντηση για τις πληρωμές

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να καλύψει ο Παναθηναϊκός ώστε να μην κινδυνέψει με απαγόρευση μεταγραφών…

Οι πράσινοι καλούνται να διευθετήσουν τέσσερις υποθέσεις οι οποίες έχουν ήδη εκδικαστεί από απ’ τα αρμόδια όργανα της FIFA, με τις τελεσίδικες αποφάσεις να αναμένονται στα μέσα Ιανουαρίου.

Το τριφύλλι θα πρέπει να διευθετήσει τις υποθέσεις που αφορούν τον Ιβάν Ιβανόφ στον οποίο οφείλονται 110.000 ευρώ, τον Κρις Σαμπά με το ποσό να φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Ακόμα οι πράσινοι θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 210.000 ευρώ στην Κιέβο Βερόνα για τον δανεισμό του Εμποκού, ενώ θα πρέπει να δώσουν 350.000 στο Αμβούργο λόγω της μεταγραφής του Μπεργκ στην Αλ Αΐν, καθώς και 50.000 ευρώ ακόμα για την μεταγραφή του Σουηδού στον Παναθηναϊκό.

Αν στον Παναθηναϊκό δεν καταφέρουν να διευθετήσουν τις συγκεκριμένες υποθέσεις μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου τότε δεν θα μπορούν να κινηθούν για κάποια μεταγραφή για όσα θα είναι σε ισχύ η ποινή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News