Όλα καλά όταν νικάς, άλλα όταν χάνεις...

Μπόλονι: "Παίξαμε... φιλοσοφημένα - Έχω μεταγραφικές ειδήσεις"

Είναι φανερό ότι αυτή την εποχή η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δεν τους «έχει» τους αντιπάλους της, νοητικά έχει μπει ξανά στο μυαλό της η αμφιβολία μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Έτσι κι αλλιώς η ομάδα απέδιδε κακό ποδόσφαιρο ως τώρα, αμυνόμενη μέχρι…παρεξηγήσεως, έχοντας συχνά MVP τον πορτιέρο της, αλλά τα πάντα έμπαιναν σε δεύτερη μοίρα λόγω των τριπόντων που έπαιρνε. Όλο αυτό το διάστημα το κλαμπ είχε ξεσπάσματα, διαστήματα ολιγόλεπτα όπου κυριαρχούσε στο γκαζόν κι αυτά δεν ήταν ικανά να δώσουν παραπάνω από μια νίκη.

Οι haters του Μπόλονι έχουν βγει ξανά στο προσκήνιο κι ακούγονται …δυνατά, με τον Ρουμάνο στο …εδώλιο επειδή δεν έχει καταφέρει να δώσει επιθετική μορφή σε σύνολο που παρέλαβε από άλλον. Επιπλέον ο κόουτς έχει παραμερίσει κάμποσες βεντέτες.

Ο Ρουμάνος δεν είχε πρόβλημα να βάλει στην άκρη τους ακριβοπληρωμένους όταν είδε ότι Καμπετσής-Ιωαννίδης μπορούσαν να δώσουν πολλά στην ισορροπία του σχήματος που είχε στο νου του. Είναι όλα καλά όταν νικάς, μα όταν σε παίρνει από κάτω πάντα για τον περίγυρο οι καλύτεροι παίκτες είναι όσοι δεν παίζουν, εξού και πολλοί θυμούνται Μακέντα, Καρλίτος,Βιγιαφάνιες που πριν από μερικές εβδομάδες ήταν…αδιάφοροι, χοντροί κι ένα σωρό μειωτικά επίθετα.

Με τον ΠΑΣ στο Κύπελλο λέγεται ότι ο κόουτς σκέφτεται πιο επιθετική μορφή αφού πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρει για να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση και μάλλον δεν αρκεί μόνο ένα γκολ.

Το αναφέρουμε επειδή οι Ηπειρώτες είναι καλή ομάδα την ώρα που η προβληματική ανασταλτική λειτουργία των πρασίνων δίνει πολλά δικαιώματα εσχάτως.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News