Όλα καλά με Καλάθη

Όλα καλά με Καλάθη

«Καθαρή» ήταν η ακτινογραφία του Νικ Καλάθη μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Παρασκευής με τον Άρη, αλλά έμεινε εκτός προπόνησης το Σάββατο, όπως και ο Νίκος Παππάς.

Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον Νικ Καλάθη για τον Παναθηναϊκό. Ο ομογενής γκαρντ είχε ένα χτύπημα στη δεξιά κνήμη από τον αγώνα της Παρασκευής με τον Άρη και υποβλήθηκε σε ακτινογραφία που ήταν «καθαρή».

[ads2]

Πάντως προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπόνησης, όπως και ο Νίκος Παππάς για να αποφορτιστεί μετά από συνεχή δράση μετά από μακρά περίοδο αγωνιστικής απραξίας.

Πάντως αμφότεροι αναμένεται να ακολουθήσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Θεσσαλονίκη εν όψει του τρίτου αγώνα, που θα γίνει τη Δευτέρα (19:00). Αντίθετα, εκτός προγράμματος παραμένουν οι Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News