Όλα για όλα για τον τίτλο - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Εκτός... αγώνα και ήττα στον πρώτο τελικό

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» σήμερα Σάββατο στις 6μ.μ. (ΕΡΤ Sports 2) με στόχο τη νίκη προκειμένου να οδηγήσει τους τελικούς σε τρίτο ματς τη Δευτέρα και πάλι στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινες» καλούνται να αφήσουν πίσω το προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ και να συγκεντρωθούν στο ματς του κλειστού της Λεωφόρου.

Η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να φέρει και πάλι τη σειρά στα ίσα και να μεταφέρει τους αγώνες και πάλι στο Φάληρο, ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟ να διεκδικήσει το τρόπαιο.

Η προπονήτρια του ΠΑΟ Ελένη Καπογιάννη τόνισε «Το Σάββατο είναι άλλο ματς. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θεωρώ ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε ξανά σε αυτό το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη σεζόν ως φαβορί, έχουμε αλλάξει τους συσχετισμούς και τον κοιτάζουμε στα μάτια».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News