Όλα δείχνουν... αφαίρεση βαθμών!

Πιο ορατός από ποτέ ο κίνδυνος υποβιβασμού - Επικυρώθηκε το δεύτερο -3

Ο Παναθηναϊκός έχει βρεθεί σε οικονομικό και διπλωματικό αδιέξοδο με τον Γενς Βέμερ και όλα δείχνουν ότι η αφαίρεση τριών βαθμών από το σακούλι των πρασίνων αποτελεί ένα αναπόφευκτο σενάριο.

Οι πράσινοι εξάντλησαν όλα τα περιθώρια, όμως η πλευρά του Βέμερ δεν έδειξε διάθεση να κάνει πίσω στα προβλήματα του συλλόγου.

Την Τετάρτη θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης και θα αφαιρεθούν οι βαθμοί από το τριφύλλι, εκτός και αν βρεθεί λύση την τελευταία στιγμή.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση των πρασίνων δεν έχει κάνει κάποια πρόταση στον εκπρόσωπο του Γερμανού μπακ και φαίνεται σαν να έχει αποδεχτεί την μοίρα της.

Να θυμίσουμε ότι ο Βέμερ διεκδικεί το ποσό των 493.000 ευρώ από την θητεία του στον Παναθηναϊκό και άλλες 100.000 ευρώ για την εφορία. Για να φύγει από το αδιέξοδο ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να δώσει άμεσα ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ (για τα υπόλοιπα υπάρχει η πρόθεση να χαριστούν).

Εάν ο Παναθηναϊκός χάσει τρεις βαθμούς, θα έχει τρεις μέρες περιθώριο από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος για να καλύψει τις υποχρεώσεις του και να τους πάρει πίσω. Συνεπώς, θετική εξέλιξη αποτελεί για τους πράσινους η διακοπή του πρωταθλήματος, εφόσον έτσι κερδίζεται χρόνος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News