Ολα ανοιχτά για τα τηλεοπτικά!

Ολα ανοιχτά για τα τηλεοπτικά!

Μία ημέρα πριν από το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στο οποίο θα κριθεί αφενός το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αφετέρου η βιωσιμότητα του πρωταθλήματος τίπτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σίγουρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον το ενδεχόμενο της συμβολής της ΕΡΤ στο νέο τηλεοπτικό πακέτο του πρωταθλήματος δεν είναι και τόσο ισχυρό. Οι ιθύνοντες του κρατικού καναλιού δεν μπορούν προσώρας να βρουν φόρμουλα με την Nova για να συμφωνήσουν καθώς δεν παίρνουν στοιχειωδώς εμπορικά ματς (με έναν από τους αντιπάλους να είναι “όνομα” έτσι ώστε να προσελκύσουν κοινό).

Χωρίς τα χρήματα της ΕΡΤ όμως δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Λίγκας και της Nova αφού και οι δύο πλευρές εμμένουν στις απόψεις τους (υπάρχει διάσταση και στο ζήτημα των πλέι οφ).

Οι επαφές πάντως είναι πυρετώδεις και θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή με στόχο να βρεθεί κοινός τόπος. Αν πάντως αυτό δεν είναι δυνατόν, δεν αποκλείεται την Παρασκευή να αποφασιστεί ακόμα και η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Πηγή: Contra.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News