Οι οκτώ παίκτες που πρότεινε η Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό για τον Γενάρη

Προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό οι Τζον και Ουίλοκ

Η Μπενφίκα και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν να τα ξαναπούν τον Ιανουάριο για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, σε ένα (πιθανό) deal που θα περιλαμβάνει χρηματικό ποσό + ποσοστό μεταπώλησης + δανεισμός/ανταλλαγή παίκτη.

Οι “αετοί” αναμένεται να κάνουν ριζικές αλλαγές στα γκολπόστ τους, αφού αναμένεται -του χρόνου- να αποχωρήσουν οι Ζούλιο Σέζαρ και Πάουλο Λόπεζ, ενώ ο νεαρός Σβιλάρ θα παραχωρηθεί δανεικός. Έτσι, οι Πορτογάλοι ψάχνουν για έναν τερματοφύλακα να πλαισιώσει τον Βαρέλα (π.χ. Βλαχοδήμος) και έναν έμπειρο (πάνω από 30 χρονών) που απλά θα βοηθάει τους δύο νεαρούς κίπερς να εξελιχθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της Λισαβόνας έδωσε μία λίστα με οκτώ παίκτες στον Παναθηναϊκό, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ανταλλάγματα για την (πιθανή) μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αν και εφόσον υπάρχει συμφωνία στο χρηματικό ποσό και στο ποσοστό μεταπώλησης με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες αυτοί είναι οι εξής: Μπράνιμιρ Καλάιτσα (σέντερ μπακ), Μαρτσέλο Έρμες (αριστερό μπακ), Μάρτιν Χριέν (8άρι), Φίλιπ Κροβίνοβιτς (δεκάρι), Ζοάο Καρβάλιο (δεκάρι), Ντιόγκο Γκονσάλβες (εξτρέμ), Κρις Ουίλοκ (εξτρέμ) και ο Όλα Τζον (εξτρέμ), αν και μόνο αν δεν παραχωρηθεί σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο.

Φυσικά, δεν αποκλείεται να αφαιρεθεί κάποιος από τη λίστα (αν πείσει ότι υπολογίζεται και για αυτή τη σεζόν) ή να προστεθεί κάποιος άλλος που ίσως κριθεί ανέτοιμος να βοηθήσει την Μπενφίκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News