Οκάρο Γουάιτ, η νο1 μεταγραφή του Παναθηναϊκού

Ουάιτ: «Είμαι ενθουσιασμένος που πλέον αποτελώ μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού»

Αυτή τη στιγμή ο Οκάρο Γουάιτ συνιστά την καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Έμπειρος, σε καλή ηλικία, τον θυμόμαστε όλοι από το πέρασμά του από τον Αρη.

Τον Αμερικανό τον διάλεξε ο κόουτς Πρίφτης για δυο λόγους: ο πρώτος είναι γιατί πριν από αυτόν είχε χάσει τον Μήτογλου – έψαχνε φανερά αυτού του τύπου τον ψηλό που θα παίζει άμυνα, θα παίρνει ριμπάουντ και θα τα δίνει όλα για το σύνολο.

Η διαφορά είναι ότι τον Ντίνο δεν τον είχε ποτέ του παίκτη, αλλά μαζί του ο Οκάρο έκανε μερικές από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Κατά τα άλλα ο κόουτς διάλεξε κάποιον που θα πρέπει να γίνει στρατιώτης του και να παίξει για αυτόν, κατανοώντας ότι είναι επιλογή του κι ότι του δίνει την ευκαιρία να κάνει ένα restart, αυτή τη φορά στο υψηλότερο επίπεδο.

Η σχέση μπορεί να είναι αυτό που λένε win win: ο Πρίφτης θα του πει ή μαζί κερδίζουμε ή μαζί θα μπλέξουμε, γιατί, κατά τη γνώμη μας, η όποια επιτυχία του θα εξαρτηθεί πολύ από τον Αμερικανό και την δυνατότητα προσφοράς του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News