Οκάρο Γουάιτ για Ολυμπιακό: «Δεν έχεις πολλά να πεις...»

Αδιανόητο: Ο Οκάρο Γουάιτ μετρούσε 10/10 βολές στην Ευρωλίγκα πριν χάσει τις κρίσιμες!

Το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Οκάρο Γουάιτ στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά ανέφερε:

Την εβδομάδα που μας πέρασε γνωρίσαμε δύο ήττες στην Ευρωλίγκα, γεγονός που μας πλήγωσε, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτά καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Έχω αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στην Ελλάδα και γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες και τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα για τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους τους.

Για τέτοια ματς δεν έχεις πολλά να πεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας και να αγωνιστείς με όλη σου την ενέργεια, τη συγκέντρωση και το πάθος από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι ένα παραδοσιακό και ιστορικό ντέρμπι και θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο για να τα καταφέρουμε.

Θεωρώ πως κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η άμυνά μας. Θα αγωνιστούμε σε μια καυτή ατμόσφαιρα και θα πρέπει να είμαστε σκληροί στην άμυνα ώστε να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και θέλουμε πολύ να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News