Οικονόμου: «Έκανα μίνι ροτέισον - Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ»

Οικονόμου: «Έκανα μίνι ροτέισον - Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ»

Διαβάστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αίαντα και την εύκολη νίκη των πρασίνων.

Αναλυτικά:

Κώστας Παπαδημητρίου (Προπονητής Αίαντα): «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι είναι μια αναμέτρηση δύσκολη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο για δυο σετ ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά δεν μπορέσαμε για το κάτι παραπάνω. Είναι μια δύσκολη περίοδο για εμάς λόγω των συνεχών δύσκολων αγώνων αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε μέσα από αυτά».

Απόστολος Οικονόμου (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελα να δοκιμάσω διάφορα πράγματα και να κάνω ένα μίνι ροτέισον. Έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας. Το ζητούμενο σε τέτοια παιχνίδια είναι να κάνεις τρία καλά σετ και να πάρεις το τρίποντο. Συγκεντρωνόμαστε τώρα στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Π.Α.Ο.Κ.. Εύχομαι καλή επιτυχία και στον Αίαντα και ελπίζω να πετύχει τους στόχους του. Έχει ταλαντούχες αθλήτριες, παλεύουν στα όριά τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News