Οι τρεις προτάσεις και τα ποσά που απέρριψε ο Παναθηναϊκός για Εμμανουηλίδη

Οι τρεις προτάσεις και τα ποσά που απέρριψε ο Παναθηναϊκός για Εμμανουηλίδη

Τρεις προτάσεις απέρριψε για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη τις προηγούμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr, οι τρεις ομάδες που έκαναν πρόταση ήταν οι Φορτούνα Σίταρντ, Βίλεμ και Μεσελέν, χωρίς ωστόσο καμία από αυτές να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις:

Φορτούνα Σίταρντ: Η ολλανδική ομάδα πρότεινε στον Παναθηναϊκό να πάρει δανεικό τον νεαρό επιθετικό και εφόσον ικανοποιήσει να αποκτηθεί – με χρήση οψιόν – έναντι 700.000 ευρώ.

Βίλεμ: Η έτερη ολλανδική ενδιαφερόμενη προσέφερε 150.000 ευρώ ως ενοίκιο στον Παναθηναϊκό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς 500.000 ευρώ σε περίπτωση που ο Εμμανουηλίδης συμπλήρωνε συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην τρέχουσα σεζόν.

Μεσελέν: Η βελγική ομάδα πρότεινε ενοίκιο 200.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη, καθώς επίσης και οψιόν 500.000 ευρώ σε περίπτωση που ικανοποιούσε την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν θετικός σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω προτάσεις. Οι “πράσινοι” θα συζητούσαν να παραχωρήσουν τον Εμμανουηλίδη έναντι αρκετά μεγαλύτερου ποσού / δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, πάλι με μεγαλύτερο ποσό από τις 500 ή 700 χιλιάδες ευρώ, καθώς επίσης και με χρήση ρήτρας σε περίπτωση επιστροφής σε άλλη ελληνική ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News