Οι τέσσερις «πληγές» του Παναθηναϊκού

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Η εικόνα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, έχει εξήγηση, αφού οι «πράσινοι» εμφανίζουν σοβαρές αδυναμίες σε τέσσερα σημεία, όπως αναφέρουν τα «Νέα».

Χαμηλά στην επίθεση

«Πονάει» στη ψυχολογία

Η αρνητική ψυχολογία είναι ένας τομέας που επηρεάζει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Εκτός από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακού, όπου η ομάδα του Γιώργου Δώνη έβγαλε αντίδραση, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, στα άλλα παιχνίδια κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Όταν οι «πράσινοι» δέχονταν γκολ λύγιζαν ψυχολογικά και κατέρρεαν. Στη Λαμία είχαν 80 λεπτά να αντιδράσουν και απλώς ισοφάρισαν, ενώ κόντρα στη Ξάνθη, όσο κυλούσε ο χρόνος και δεν σκόραραν, τόσο επηρεαζόταν η ψυχολογία τους. Με Άρη και ΟΦΗ δέχθηκε τρία και τέσσερα γκολ αντίστοιχα.

Τραγική αμυντική λειτουργία

Ο Παναθηναϊκός στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας καταγράφει αρνητικά ρεκόρ. Σε έξι παιχνίδια έχει δεχθεί 10 γκολ, ενώ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε δει την μπάλα στα δίχτυα του 8 φορές. Η είσοδος του Σένκεφελντ στην 11άδα έχει βελτιώσει τα πράγματα, αλλά πάλι οι «πράσινοι» δέχονται γκολ, έστω κι αν οι αντίπαλοι τους έχουν λιγότερες τελικές. Στο μοναδικό παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν ήταν στο ματς της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι παίκτες-κλειδιά δεν βγαίνουν μπροστά

Κανείς από τους ποδοσφαιριστές που καλούνται να μπουν… μπροστά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο λόγους γίνεται για τους νεοαποκτηθέντες Ζαχίντ, Κολοβό και Μολό, όσο και για τους Μπουζούκη και Ινσούα. Στη λίστα βρίσκεται και ο Κουρμπέλης, ο οποίος κινείται επίσης σε χαμηλά επίπεδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News