Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Έτοιμο κατά μεγάλο βαθμό είναι το «πράσινο» παζλ εν όψει της σεζόν 2020-21, μετά και την επίτευξη συμφωνίας με τον Χουανκάρ για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Τσάβι Ρόκα πλέον ετοιμάζεται για τα τελευταία… χτυπήματα!

Το ένα αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς δεν υπάρχει άλλος «ενδεκαδάτος» παίκτης για τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει αρκετές επιλογές στα υπόψη, ενώ στόχος του δεν είναι να αποκτηθεί κάποιος που θα κουβαλά την ταμπέλα «αναπληρωματικός».

Επίσης, ο Ρόκα φαίνεται να κοιτάει περιπτώσεις για το κέντρο, ωστόσο δεν είναι απίθανο να μην αποκτήσει το τριφύλλι έναν ακόμη χαφ από τη στιγμή που υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες.

Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιασίν Αγιούμπ, Λούκας Βιγιαφάνιες και Γιάννης Μπουζούκης αποτελούν παίκτες που μπορεί να βασιστεί, θεωρητικά τουλάχιστον, ο Ντάνι Πογιάτος.

Παράλληλα, υπάρχει ο πολλά υποσχόμενος Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και οι επίσης ανερχόμενοι Ανδρέας Αθανασακόπουλος, Σπύρος Τζαβίδας.

Πληροφορίες Sportime

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News