Οι συνέπειες του... ξηλώματος στην άμυνα!

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ο νέος προπονητής είναι οι αμυντικές αντιδράσεις. Ο Παναθηναϊκός δέχεται συνεχώς γκολ σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Το καλοκαίρι το κλαμπ έριξε περισσότερο χρήμα στην αγορά για να έχει περισσότερες λύσεις.

Ο Ντάνι Πογιάτος δεν κατάφερε να βρει συγκεκριμένη διάταξη κι άλλαζε σε κάθε παιχνίδι σχήμα. Ανέλαβε μια ομάδα που είχε μάθει να στηρίζεται σε παιχνίδι από τον Σένκεφελντ και στήριξη από Πούγγουρα, Ινσούα, Γιόχανσον με τον Αργεντινό και τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ να είναι αξιόπιστοι δίπλα στον Ολλανδό.

Ο τελευταίος δεν δείχνει να έχει χημεία με τον Βέλεθ, ο Ισπανός είναι καλύτερος όταν…επιτίθεται, ο Φακούντο προσπαθεί να συνηθίσει την αλλαγή ηπείρου, διατροφής, τρόπων εκγύμνασης, διαφορά κλίματος, ενώ στην αριστερή πτέρυγα γίνεται του…πειράματος. Με τον Χουανκάρ να έχει προβλήματα τραυματισμού μονάχα τον…Διούδη δεν έχουμε δει να παίζει σε εκείνο το πόστο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News