Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη - Σένκεφελντ

Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη - Σένκεφελντ

Επεξεργάζεται το πως θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός σε άμυνα και κέντρο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους Κουρμπέλη και Σένκεφελντ να προβληματίζουν τον πράσινο τεχνικό ενόψει της έναρξης της επόμενης σεζόν.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού έχει να πει τα καλύτερα, τόσο για τον αρχηγό της ομάδας, όσο και για τον Ολλανδό στόπερ. Ωστόσο, αμφότεροι αποτελούν ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα βρίσκονται στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Και δεν θέλει ουδείς στο Τριφύλλι να σκέφτεται από… τώρα το ενδεχόμενο απώλειας βαθμών με το «καλημέρα» λόγω έλλειψης ποιοτικών εργαλείων.

Έτσι, λοιπόν, τίθεται το ερώτημα για τον Ιβάνοβιτς και τους συνεργάτες του. Θα αποκτηθεί βασικός χαφ σαν τον Κουρμπέλη ή ένας παίκτης για «μπακ απ» του Έλληνα διεθνή; Στην άμυνα ο γρίφος λύνεται ευκολότερα, αφού φαίνεται ειλημμένη η απόφαση απόκτησης ενός στόπερ στο επίπεδο των Σένκεφελντ και Βέλεθ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News