Οι σκέψεις για Μακέντα και ο δεύτερος φορ

Οι σκέψεις για Μακέντα και ο δεύτερος φορ

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ένα από τα πρόσωπα της σεζόν για τον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά στο γήπεδο, η οποία δεν αποτυπώνεται μόνο στα 10 γκολ που πέτυχε.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ένα στοίχημα για τον Παναθηναϊκό και τον Δώνη που κερδήθηκε, αφού ο Ιταλός στράικερ δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα και να σταθεροποιείται σε ικανοποιητικά στάνταρ απόδοσης.

Ο Γιώργος Δώνης μάλιστα πιστεύει πως θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος τη νέα χρονιά και προσανατολίζεται στο να του δώσει αυξημένες αρμοδιότητες τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός γηπέδου, λόγω της ηγετικής προσωπικότητας που διαθέτει.

Σύμφωνα πάντα με Τα Νέα, ο τεχνικός του τριφυλλιού θέλει ο Μακέντα να έχει περισσότερες οργανωτικές πρωτοβουλίες εντός γηπέδου για αυτό και ψάχνει ένα δεύτερο φορ για να πλαισιώσει τον Ιταλό, με κύρια στοιχεία την ντρίμπλα και το ένας εναντίον ενός, με σκοπό να αναβαθμίσει την επιθετική λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News