Οι πρώτες συζητήσεις NOVA - Τα ποσά και το «ψαλίδι»

Οι πρώτες συζητήσεις NOVA - Τα ποσά και το «ψαλίδι»

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι αναγκασμένος να περιμένει τη NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παναθηναϊκού, καθώς το Liga TV έχει «παγώσει». 

Ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με τη Livesport, έχουν γίνει συζητήσεις και στο τραπέζι υπάρχουν δύο βασικά σενάρια για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Αμφότερα σχετίζονται με τη διεξαγωγή των πλέι οφ. Αν η διαδικασία ολοκληρωθεί έστω και με καθυστέρηση τότε η ΠΑΕ θα εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που προβλέπονται στη σύμβαση και ταυτόχρονα θα ανανεωθεί η συνεργασία για την επόμενη σεζόν με μικρή μείωση στο αντίτιμο.

Όμως εάν τα πλέι οφ ματαιωθούν οριστικά το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και την περίοδο 2020-2021 αλλά με σημαντική μείωση στο οικονομικό αντάλλαγμα. Ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει νούμερα αλλά θα μπορούσε να αγγίξει ακόμα και το 40%.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News