Οι προτάσεις για πώληση που έχει φέρει ο Μακέντα

Οι προτάσεις για πώληση που έχει φέρει ο Μακέντα

Μετά από μία διετία στον Παναθηναϊκό, το πιθανότερο είναι ο Φεντερίκο Μακέντα να μην συνεχίσει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι.

Ο Ιταλός φορ σε συνέντευξη που έδωσε προ ημερών εξέφρασε την πρόθεση να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και είναι προφανές πως στα 29 του έχει ίσως την τελευταία ευκαιρία για ένα καλό συμβόλαιο.

Ο Μακέντα θέλει να εξαργυρώσει την πιο παραγωγική διετία της καριέρας του, με 24 γκολ και 7 ασίστ σε 55 εμφανίσεις με το «τριφύλλι».

Από τον Φλεβάρη η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε κάνει μια νύξη στον Τσάβι Ρόκα για αύξηση των αποδοχών του, με τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων» δίχως να εγγυάται τίποτα να παραπέμπει για το καλοκαίρι την όποια συζήτηση.

Οι προτάσεις για τον Ιταλό φορ

Το περασμένο καλοκαίρι ομάδα από το Κατάρ πρόσφερε στον ίδιο αποδοχές 1 εκατ. ευρώ το χρόνο, ωστόσο η προσφορά που έκαναν οι Άραβες στον Παναθηναϊκό κρίθηκε ανεπαρκής, καθώς δεν ξεπερνούσε τις 300.000 ευρώ. Επίσης το καλοκαίρι του 2019 υπήρξε ακόμη μία πρόταση, ανεπίσημη, από τη Φέγενοορντ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Γενάρη έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ακόμη μία πρόταση για τον Ιταλό φορ. Από τη Βουλγαρία και τη Λουντογκόρετς. Μια πρόταση που αρνήθηκαν και οι δύο πλευρές.

Ενδιαφέρον από τη Μπενεβέντο

Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει το τελευταίο διάστημα και η Μπενεβέντο, πρωτοπόρος της Serie B.

Η ιταλική ομάδα -αν δεν αυτοκτονήσει- θα αγωνίζεται από του χρόνου στην πρώτη κατηγορία της χώρας της και ο Μακέντα είναι ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζονται για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Σημαντικό ρόλο παίζουν το ότι ο προπονητής της ομάδας, Πίπο Ινζάγκι, έχει καλή άποψη για τον πολυσύνθετο στράικερ του Παναθηναϊκού, καθώς επίσης και ότι το συμβόλαιο του βασικού (και 32χρονου) επιθετικού της Μπενεβέντο, Μασίμο Κόντα, λήγει το καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News