Οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους κάνει «φασαρία» ο Ολυμπιακός

Χάνει το ΟΑΚΑ ο Πρίντεζης

Αντιπερισπασμό για να καλυφθούν κάτω από το… χαλάκι τα εσωτερικά τους προβλήματα κάνουν στον Ολυμπιακό μεταφέροντας το πραγματικό πρόβλημα στους διαιτητές μετά τον αποκλεισμό των ερυθρολεύκων από το Κύπελλο και τον ερχομό της ρεβάνς στο ΣΕΦ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η εφαρμογή ύπουλων τακτικών είναι κάτι το συνηθισμένο στον Πειραιά. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάζεται άμεσα σε όλο αυτό και στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να καταλάβουν για τις τάσεις αυτοκαταστροφής τους. Άλλο αυτό…

Όμως, η διοίκηση των ερυθρολεύκων ρίχνει το μπαλάκι στη διαιτησία (Λαμόνικα – Πουκλ θέλουν ντε!) και «θάβει» τις δικές της… αμαρτίες με το… τράβηγμα της πρίζας και τη μη πληρωμή των παικτών.

Φυσικά, η δημοσιοποίηση του ηχητικού με τον απλήρωτο Πρίντεζη είναι η πιο εύστοχη καταγραφή των δεδομένων στον Πειραιά, παρόλα αυτά, κανένας δεν έδωσε την απαραίτητα προσοχή.

Βλέπετε… το σανό που μοίρασαν οι Πειραιώτες στους φιλάθλους τους ήταν καλής ποιότητας. Μα, αν πιάσεις το πρόβλημα από τη ρίζα… θα εντοπίσεις πόση φθορά έχει προκαλέσει ο Παναγιώτου στο σύλλογο και όχι η μη εισροή χρήματος στην ΚΑΕ Ολυμπιακός! Λογικό!

Κακά τα ψέματα… εάν δεν είχε δημοσιοποιηθεί το ηχητικό, το επικρατέστερο σενάριο θα ήταν η διάλυση της ερυθρόλευκης ομάδας. Αλλά τους χτύπησε στον εγωισμό… η όλη ξεφτίλα που υπέστησαν.

Μετά το παλικαρίσιο «διπλό» των απλήρωτων παικτών του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπούτσουτσνοστ που επανέφερε την ομάδα στο δρόμο της οκτάδας (θα παίξουν άραγε πλέι οφ ή θα έχουν σαλπάρει για την Αδριατική Λίγκα;), άπαντες ασχολήθηκαν ξανά με το θέμα της διαιτησίας.

Και βέβαια, η επιθυμία τους – λέει – είναι να έρθουν ξένοι διαιτητές. Είδε κανένας το ματς στο ΣΕΦ κόντρα στον Άρη; Ή θυμάται μήπως κανείς ένα ευρωπαϊκό ντέρμπι αιωνίων στο εξοχικό πάλι με βολές… 26-6 υπέρ των γηπεδούχων;

Το βράδυ της 17ης Μαρτίου θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δυσφήμιση του ελληνικού μπάσκετ έπειτα από όλη αυτήν τη… αν μη τι άλλο… φτιαχτή ιστορία του Ολυμπιακού για να κρύψει το οικονομικό κραχ που υπέστη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News