Οι παίκτες θα αναλάβουν τις ευθύνες τους;

Οι παίκτες θα αναλάβουν τις ευθύνες τους;

Από το Κορωπί βγαίνει πως η μισθοδοσία προς εργαζομένους και ποδοσφαιριστές ρέει κανονικά εδώ και μήνες.

Για το ισπανικό δίδυμο τα έχουμε χιλιογράψει, για τις διοικητικές παλινωδίες του Γιάννη Αλαφούζου τα ίδια, οι μοναδικοί που δεν έχουν βγει στο κλαρί είναι οι ποδοσφαιριστές που επιβάλλεται να κάνουν αυτοκριτική και μάλιστα σκληρή, ειδικά οι παλιοί.

Διάολε δεν είναι χειρότεροι από τους αντίστοιχους της Λαμίας, του Άρη, της Λάρισας, της Τρίπολης και του ΟΦΗ για να εκτίθενται σε τέτοιο βαθμό. Δεν στεκόμαστε τόσο στο γεγονός ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να κερδίζεις ακόμα και σε φιλικά ομάδες επιπέδου Αγιαξ, Φέγενορντ κι ότι είναι οξύμωρο να χάνεις τα αβγά και τα καλάθια εκτός έδρας.

Πέρσι κινδύνεψες να φας έξι γκολ από τον Άρη που είχε τον υπηρεσιακό Τόλη Τερζή στον πάγκο του, φέτος έγιναν τα ίδια από τους κίτρινους, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ ,με τον Άκη Μάντζιο κουμανταδόρο που ζήτημα ήταν να είχε κάνει 4-5 προπονήσεις αντικαθιστώντας τον Ένιγκ!

Κανείς δεν λέει ότι περίμενε τους πρώτους μήνες τρομερά τρεξίματα, συνοχή και σαφές πλάνο, αλλά εδώ φτάσαμε να βλέπουμε το απόλυτο και ανεξήγητο ποδοσφαιρικό μηδέν, όταν το ρόστερ δεν είναι κακό. Δεν γίνεται οι παίκτες να μην μπαίνουν στην εξίσωση των ευθυνών, ειδικότερα εάν αναλογιστεί κανείς ότι τόσο μπλαζέ ύφος και αδυναμία να γίνουν τα προφανή δεν βλέπουμε ούτε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα!

Με την Λάρισα οπισθοχώρησες, με τον Άρη δεν έκανες φάση στο πρώτο ημίχρονο, με την Τρίπολη ήσουν για τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο! Να μην πιάσουμε και τα φιλικά, όπου ίδρωσες να νικήσεις τον Λεβαδειακό και ο ΟΦΗ στο τσακ δεν σε κέρδισε. Για όνομα του Θεού δηλαδή!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News