Οι ομιλίες Μπόλονι στο Κορωπί ενόψει Ολυμπιακού

Μπόλονι: "Παίξαμε... φιλοσοφημένα - Έχω μεταγραφικές ειδήσεις"

Αρκετές ήταν οι ομιλίες και οι οδηγίες του Λάζλο Μπόλονι την εβδομάδα που μας πέρασε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όλη την εβδομάδα ο Λαζλο Μπόλονι στα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του αλλά και στο βίντεο που έδειξε εκτός από τα τεχνικά θέματα σε άμυνα και επίθεση εστίασε και σε δύο απλές λέξεις.

Ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση σε κάθε λεπτό του αγώνα…

Τόνισε πως έστω και για λίγο αν αποσπαστεί η προσοχή τους από το πλάνο που έχουν χαράξει όλη την εβδομάδα τότε μπορεί ο Ολυμπιακός να βρει τον τρόπο και τα κενά ώστε να χτυπήσει και να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Οπως χαρακτηριστικά είπε ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του οι πράσινοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή όχι μόνο στα ενενήντα λεπτά του αγώνα αλλά ακόμα και στις καθυστερήσεις.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News