Οι ομάδες που μπορούν να δώσουν οικονομική «ανάσα» για Αγιούμπ

Οι ομάδες που μπορούν να δώσουν οικονομική «ανάσα» για Αγιούμπ

Ο Γιασίν Αγούμπ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και μετά τον Ιανουάριο, με τον Πιερ Ντρεοσί να ψάχνει ομάδα για τον παίκτη.

Ο Γάλλος γενικός διευθυντής ενημέρωσε την πλευρά του Αγιούμπ πως δεν υπολογίζεται και ζήτησε τη συνεργασία του για να βρει ομάδα και να πάει σε πρώτη φάση ως δανεικός στο προσεχές μεταγραφικό παράθυρο.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Ντρεοσί είναι σε επαφές με ομάδες απ’ την Ολλανδία και το Βέλγιο όπου θα μπορούσαν να ανοίξουν πόρτες για τον Αγιούμπ λόγω του καλού ονόματος που είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια στα ολλανδικό γήπεδο και συζητάει το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Αν τελικά βρεθεί λύση, τότε ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει ένα μέρος του συμβολαίου του ως τον Ιούνιο, ενώ σε περίπτωση που βρει τον εαυτό του, τότε το τριφύλλι θα μπορέσει να τον πωλήσει ή να γλιτώσει ολοκληρωτικά το συμβόλαιο του το τριφύλλι μετά το καλοκαίρι.

Ο Χατζηγιοβάνης απόρησε με τον Μπόλονι

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News