Οι οφειλές στην Πατσούκα και ο κίνδυνος να βγουν... όλοι χαμένοι!

Μεταγραφική... αντεπίθεση: Οι 4 κινήσεις που είναι στα σκαριά

Δεν βγήκε λευκός καπνός κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, σχετικά με τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την Πατσούκα, ώστε να βρεθεί λύση με τη μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Οι πράσινοι συμφώνησαν με την Ιντεπεντιέντε για το 50% του παίκτη έναντι 1.2 εκατομμυριών ευρώ. Ωστόσο, το υπόλοιπο 50% ανήκει στην Πατσούκα, η οποία ζητάει κι εκείνη χρήματα για να δώσει το οκ της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα «OLE» υποστηρίζει ότι η Πατσούκα αξιώνει 800.000 ευρώ από την Ιντεπεντιέντε, καθώς στην μεταξύ τους συμφωνία για την παραχώρηση του Παλάσιος πριν δύο χρόνια, υπήρχε όρος που σύμφωνα με τον οποίο, αν ο παίκτης έπαιζε στο 65% των παιχνιδιών, τότε η Ιντεπεντιέντε αυτόματα αποκτούσε ακόμη 25% του παίκτη, πήγαινε στο 75% και έπρεπε να καταθέσει το ποσό που αναφέραμε παραπάνω.

Η Ιντεπεντιέντε λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης δεν μπορεί να καλύψει αυτό το ποσό και θέλει να γίνει η μεταγραφή ώστε να πάρει μια ανάσα οικονομικά.

Άρα, γίνεται αντιληπτό ότι αν δεν γίνει η μεταγραφή, και οι τρεις πλευρές θα… ηττηθούν.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει τον παίκτη, η Ιντεπεντιέντε δεν θα πάρεις χρήματα, όπως και η Πατσούκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News