Οι οδηγίες Δώνη ενόψει ΑΕΚ - Η πιθανή ενδεκάδα

Τι «δείχνει» το φύλλο αγώνα για την ποινή του Δώνη

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ κορυφώνεται και ο Γιώργος Δώνης όλα δείχνουν πως δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο 50χρονος τεχνικός αναμένεται να εμπιστευτεί την ενδεκάδα που απέδωσε πολύ καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως φάνηκε και στις περισσότερες ασκήσεις τακτικής που έκανε χθες.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Ινσούα και Γιόχανσον τα δύο ακραία μπακ, με τους Σένκεφελντ και Πούγγουρα στόπερ. Οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι οι δύο μέσοι, με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Ζαχίντ πίσω από τον Μακέντα.

Στη διάρκεια των χθεσινών ασκήσεων χρησιμοποιήθηκαν και οι Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης και Κολοβός με τους βασικούς, αλλά δύσκολα θα αλλάξει η πετυχημένη συνταγή της Τούμπας.

Στην προπόνηση ο Γιώργος Δώνης ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι της ΑΕΚ και επισήμανε πού πρέπει να χτυπήσουν οι «πράσινοι»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News