Οι μεταγραφές που θα κάνει ο Παναθηναϊκός

Δώνη και για του χρόνου θέλει ο Ρόκα

Φιξάρεται το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού. Οι σίγουρες μεταγραφές και η πορεία…

Η μόνη θέση για την οποία σίγουρα δεν ψάχνονται στο «τριφύλλι» είναι αυτή του στόπερ, μετά και την ήδη γνωστή συμφωνία με τον Φραν Βέλεθ.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο προσθήκης τερματοφύλακα. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει σίγουρα δύο δεξιά μπακ, ενώ εξετάζει την αγορά και για έναν αριστερό μπακ, χωρίς να αποκλείεται να στηριχτεί μόνο στους Χατζηθεοδωρίδη και Ζαγαρίτη.

Για τους κεντρικούς χαφ, αναμένονται λογικά δύο προσθήκες, αφού πέραν του Ανουάρ το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει και ο Δώνης. Για τη θέση του «δεκαριού» παρά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζαχίντ υπάρχουν αρκετές λύσεις, αφού για εκεί λογίζονται οι Αγιούμπ και Μπουζούκης, πιθανώς και ο Κολοβός.

Στα άκρα αναμένονται δύο προσθήκες, αν δεν συνεχίσουν οι Μπεκ, Μολό (έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται) και Νάγκι (είναι δανεικός αλλά θέλει να μείνει). Σίγουροι είναι μόνο οι Χατζηγιοβάνης και Εμμανουηλίδης.

Τέλος, για την επίθεση προσθήκη αναμένεται μόνο αν πωληθεί ο Μακέντα. Κι αυτό γιατί πέραν του Ιταλού υπάρχουν στο ρόστερ οι Καρλίτος, Περέα, Καμπετσής και Βέργος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News