Οι μεγάλοι παίκτες και όχι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν έπαιξαν Νέντοβιτς και Γουάιτ

Όλοι οι Αμερικανοί του Παναθηναϊκού θα έρθουν αντιμέτωποι με απαιτήσεις και κριτική που δεν είχαν συνηθίσει ποτέ στην καριέρα τους.

Ελπίζουμε να βγουν αλώβητοι, η φανέλα είναι βαριά και δεν είναι για όλους, κάτι παραπάνω ξέρει π.χ ο Τζίμερ Φριντέτ που ήρθε στην Ελλάδα σαν τοπ όνομα και μέσα σε 2-3 μήνες κατάντησε…ανέκδοτο, για να ξέρουμε τι μέτρο σύγκρισης υπάρχει στο Μαρούσι.

Οι οπαδοί είναι καλομαθημένοι, ο Τύπος αμείλικτος όσο κι αν τα τελευταία χρόνια η ΚΑΕ κινείται σε λογική…έσοδα-έξοδα. Ελπίζουμε ο παράγοντας τύχη να βοηθήσει τον Δημήτρη Πρίφτη που ξέρει ότι δεν έχει μεγάλη περίοδο χάριτος.

Η σεζόν είναι μεγάλη. Με το τέλος της περασμένης σεζόν ο Τάκης Τριαντόπουλος φρόντισε να οριοθετήσει τους στόχους κρατώντας μια ακόμα φορά χαμηλά τον πήχη.

Η ομάδα ωστόσο έχει τα ίδια περσινά ελαττώματα (πολλά στοιχήματα στο ρόστερ της) και τα ίδια περσινά προτερήματα, μόνο που κουβαλά φέτος το βάρος της πιο αποτυχημένης σεζόν στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα, κάτι που δημιουργεί νευρικότητες.

Ο Παναθηναϊκός, αντί να αλλάξει προς το καλύτερο κρατώντας Μήτογλου-Χεζόνια και παίρνοντας ΕΝΑΝ καλό πόιντ-γκαρντ, προτίμησε να παρουσιαστεί με μια ομάδα ακόμα πιο εξαρτημένη από τον αρχηγό του, τον Σαντ Ρος και το Νέντοβιτς που απλά θα πρέπει να δείξουν ότι έχουν περίσσευμα φυσικών αντοχών για να παρασύρουν μαζί και τους συμπαίκτες τους.

Μερικές φορές δεν κάνουν οι λεπτομέρειες τη διαφορά, αλλά οι αληθινά μεγάλοι παίκτες. Δυο-τρεις μόνο δεν αρκούν σε σύνολο σαν τον Παναθηναϊκό.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News