Οι κόκκινες κάρτες στα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού! (vid)

Οι κόκκινες κάρτες στα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού! (vid)

Η κόκκινη κάρτα είναι ένα σύνηθες γεγονός στους φετινούς αγώνες του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, έχουμε δει να βγαίνει κόκκινη κάρτα σε 11 αγώνες του Τριφυλλιού φέτος με τις 8 υπέρ και 3 κατά της ομάδας.

Από αυτές οι 3 ήταν στα δύο ευρωπαϊκά ματς με την Σλάβια Πράγας και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Βέβαια δεν είναι λίγες φορές στις οποίες οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια σε πεντακάθαρες αποβολές αντιπάλων των πρασίνων όπως για παράδειγμα του Ιγκλέσιας στον αγώνα Αστέρας- Παναθηναϊκός, του Ρομαό στον αγώνα Ιωνικός- Παναθηναϊκός και του Μπακαμπού στο Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός.

Δείτε παρακάτω:

 






Να κάνουμε ένσταση! – Είχε οριζόντιο δοκάρι ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι! (vid)

Η ΑΕΚ αρνήθηκε να παίξει στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο καθώς μέλη της κατάφεραν να δουν ότι τα δοκάρια δεν ήταν στο σωστό ύψος.

Το newspao.gr σας θυμίζει τι συνέβη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού την περσινή χρονιά όπου κάλλιστα η ομάδα μας θα μπορούσε να κάνει ένσταση.

Πιο συγκεκριμένα, στις 7/3/22 οι Πράσινοι είχαν περάσει από την συγκεκριμένη έδρα με σκορ 2-0 ενώ ο Αϊτόρ είχε δοκάρι στην αναμέτρηση.

Κάτι που σύμφωνα με την ΑΕΚ είναι παράνομο άρα το Τριφύλλι θα έπρεπε να κάνει ένσταση όμως οι Πράσινοι έχουν μάθει να παίζουν τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Δείτε παρακάτω:

Μεγαλώνει και αλλάζει το «Καλαφάτης» με τρία νέα γήπεδα!

Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στις υποδομές και τις εγκαταστάσεις του.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να επενδύει πάνω στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές του, κάτι που μόνο οφέλη μπορεί να δώσει στο σύλλογο τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Από το λίφτινγκ στο προπονητικό κέντρο, με αποκορύφωμα το PAO Lab, μέχρι τον καλύτερο αγωνιστικό χώρο της Ελλάδας στο «Απόστολος Νικολαϊδης» η διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου έχει κάνει βήματα μπροστά, τα οποία θα έχουν και συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι Πράσινοι έχουν ξεκινήσει ήδη την κατασκευή τριών ακόμη γηπέδων στο όμορο οικόπεδο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το «Γεώργιος Καλαφάτης».

Με την δημιουργία των νέων γηπέδων αλλά και ενός ξενώνα, ο Παναθηναϊκός θα λύσει μια και καλή το θέμα «στέγασης» της ακαδημίας του που αυτή την στιγμή φιλοξενείται στη Παιανία.

Ακόμα θα γίνει και η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που θα έχει προπονητικό κέντρο με έξι γήπεδα, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη λειτουργία του φυτωρίου και καλύπτοντας απόλυτα τα «θέλω» της πρώτης ομάδας.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News