Οι καλύτερες μέρες από το… 2014

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Αυτές οι μέρες είναι για την διοίκηση του Παναθηναϊκού οι καλύτερες που έχει να θυμάται μετά την άνοιξη του 2014 και το 4-1 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Γιάννης Αλαφούζος και ο σύλλογος πλήρωσαν ότι άλλαξαν το επιτυχημένο πλάνο εκείνης της σεζόν. Τα πιο χτυπητά λάθη;

Να πληρωθεί …καραβίσιος ο προβληματικός Μίκαελ Εσιέν, να γίνει συμβόλαιο στον Ταυλαρίδη στα 37 του χρόνια, να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κουτρουμπή μην τυχόν και το τριφύλλι έχανε το κελεπούρι, να πάρει όλο το συμβόλαιο του σαν αποζημίωση ο Αναστασίου, να γίνουν τα χατίρια του Στραματσόνι, να υπογραφούν συμβόλαια σε μετριότητες, όπως στον Βέμερ, τον Αλτμαν, τον Οικονόμου, τον Αυλωνίτη.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις που μέχρι σήμερα ταλαιπώρησαν τον Παναθηναϊκό και στην πλειοψηφία είναι υποχρεώσεις που δημιούργησε χωρίς να υπάρχει λόγος ο Αλαφούζος.

Υποχρεώσεις που λίγο έλειψαν να υποβιβάσουν ένα τόσο μεγάλο σύλλογο του οποίου ο οργανισμός προσπαθεί απεγνωσμένα από κάπου να πιαστεί για να σκάσει λίγο το χειλάκι του κόσμου του και να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News